Tietoa palvelusta

Yritysrekisteri on osa  kittilanpalvelut.fi-palveluhakemistoa, jota ylläpitää Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta. Palveluhakemisto ja yritysrekisteri ovat käyttäjille maksuttomia palveluita.

Yhdistysrekistriin tietonsa voivat ilmoittaa kaikki yhdistykset, joilla on toimipaikka Kittilän kunnan alueella. Rekisteriin kuuluminen on yhdistyksille maksutonta.

Kideve Elinkeinopalvelut / Kittilän kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Palveluun kirjautuneet yhdistysten edustajat vastaavat yhdistyksensä tietojen ajantasaisuudesta palvelussa. Palvelun käyttäjät voivat ilmoittaa havaitsemansa virheelliset tiedot Kideve Elinkeinopalveluille sähköpostitse kideve(at)kittila.fi.

Palvelu on toteutettu Kestävät hankinnat elinvoimaisuuden lisääjänä –hankkeessa, joka sai EAKR –rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta. Rahoittava viranomainen oli Lapin liitto. Lisätietoja hankkeesta: http://www.kideve.fi/hanketoiminta/kehittamishankkeet/kesatavat-hankinnat-2016-2018/

Usein kysytyt kysymykset
Kittilän palveluhakemistoon tietonsa voivat ilmoittaa kaikki yritykset, joilla on toimipaikka Kittilän kunnan alueella. Palveluhakemistoon kuuluminen on yrityksille maksutonta.Lisää tietosi Kittilän yrityshakemistoon. Kuvaa palvelua mahdollisimman kattavasti, sillä se auttaa tietojen hakijaa löytämään yrityksesi palvelut paremmin. Lisääthän myös yrityksesi logon. Tallenna lomake lopuksi. Tiedot tarkastetaan Kideve Elinkeinopalveluissa, minkä jälkeen yritys lisätään hakemistoon. Tämä vie yleensä muutaman arkipäivän. 

Katso käyttöohje >>

- Kittilän palveluhakemistosta haetaan usein tietoa alueen palveluista.
- Kideven ylläpitämä hakemisto on avoin ja maksuton kaikille alueen yrityksille.
- Kun yritykset ilmoittavat itse tietonsa hakemistoon, tieto on ajantasaista ja luotettavaa.
- Yhteystietonsa palveluhakemistoon ilmoittaneet yritykset saavat halutessaan Kideve Elinkeinopalveluilta sähköpostitse ajankohtaista tietoa yrityksille suunnatuista tapahtumista ja palveluista.