Kittilän yhdistysrekisteri

Löydät Kittilän palveluhakemistosta Kittilän yritykset. Varmista myös oman yrityksesi näkyvyys ilmoittamalla yrityksesi tiedot hakemistoon. Palveluhakemisto on Kideven ylläpitämä, maksuton yritysrekisteri.

Näytä kaikki yhdistyksetLisää yhdistyksen tiedot
Viimeksi lisätyt
American Bashkir Curly Finland ry

American Bashkir Curly Finland ry

ABCFry on rotuyhdistys joka pyrkii edistämään määrätietoista ja tavoitteellista hevosharrastustoimintaa. On apuna ja tukena niin aloitteleville kiharahevosharrastajille kuin kasvattajillekin. Pyrkii lisäämään tietoisuutta american bashkir curly –hevosen hypoallergisuudesta auttaen ymmärtämään hevosallergisten ihmisten työskentyelyä hevosen kanssa. Pyrkii julkaisemaan tutkimuksia siedätyshoidoista ja allergeeneistä.

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kittilän paikallisyhdistys (MLL Kittilän PY)

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kittilän paikallisyhdistys (MLL Kittilän PY)

Mannerheimin lastensuojeluliitto toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien sekä etujen hyväksi. Kittilän paikallisyhdistys ajaa näitä samoja asioita Kittilässä. Yhteyshenkilö: Kaisa Sirkiä. Tomintaamme on mm. perhekahvila, lastentarvikevuokraus

Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry

Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry

Muut luokittelemattomat

Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry edistää taiteen tekemisen mahdollisuuksia Lapissa toteuttamalla esitystoimintaa, taidetapahtumia, verkostoitumalla ja tarjoamalla puitteet taiteelliseen työhön sekä uusien monialaisten kumppanuuksien solmimiseen. Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry on perustettu vuonna 2012 ja toimii nykyisin ympärivuotisesti alueellisesti ja kansallisesti merkittävänä alustana taiteelliselle työlle, tapahtumille sekä projekteille.

Ajankohtaista
+