Kittilän yhdistysrekisteri

Löydät Kittilän yhdistysrekisteristä Kittilän yhdistykset. Varmista myös oman yhdistyksesi näkyvyys ilmoittamalla yhdistyksen tiedot hakemistoon. Palvelu on Kittilän kunnan Kideve Elinkeinopalveluiden ylläpitämä ja käyttäjille maksuton.

Näytä kaikki yhdistyksetLisää yhdistyksen tiedot
Viimeksi lisätyt
Kittilän 4H-yhdistys ry

Kittilän 4H-yhdistys ry

Kittilän 4H-yhdistys järjestää lasten ja nuorten kerhotoimintaa. Kittilän 4H toimii Kittilän kunnan alueella. Toiminnassa on vuosittain n. 300 lasta, joita ohjaa koulutetut ja palkatut kerho-ohjaajat. Kittilän 4H järjestää Kittilässä ns. Teemakerhoja ja Kittilän sivukylissä ns. Touhukerhoja. Kaikki kerhotoiminta Kittilän 4H on matalankynnyksen toimintaa. Lisäksi Kittilän 4H järjestää heti koulujen päättymisen jälkeen Kesätoimintaa kuukauden ajan lapsille. Kittilän 4H tukee nuorten yrittäjyyttä sekä myös järjestää eri koulutuksia sekä kursseja. Kittilän 4H mottona on "Tekemällä oppii"

Kittilän Omakoti- ja Mökkiläisyhdistys ry

Kittilän Omakoti- ja Mökkiläisyhdistys ry

Informaatio ja viestintä

Suomen Omakotiliiton paikallisjärjestö. Omakoti -ja Mökkiläisten edunvalvoja

Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry

Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry

Muut luokittelemattomat

Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry edistää taiteen tekemisen mahdollisuuksia Lapissa toteuttamalla esitystoimintaa, taidetapahtumia, verkostoitumalla ja tarjoamalla puitteet taiteelliseen työhön sekä uusien monialaisten kumppanuuksien solmimiseen. Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry on perustettu vuonna 2012 ja toimii nykyisin ympärivuotisesti alueellisesti ja kansallisesti merkittävänä alustana taiteelliselle työlle, tapahtumille sekä projekteille.